Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864
Title: | Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Innovative technologies of healthy bakery products |
Authors: | Тесля, Ольга Паска, Марія Тeslia, Olha Paska, Mariia |
Keywords: | функціональні продукти гарбузове насіння нутрієнти functional products pumpkin seeds nutrients |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Тесля О. Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів / Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 223–225. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 603.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.