Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorТeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-14T12:02:29Z-
dc.date.available2023-11-14T12:02:29Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationТесля О. Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів / Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 223–225.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34864-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectгарбузове насінняuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectpumpkin seedsuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.titleІнноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeInnovative technologies of healthy bakery productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Teslia, Mariia Paska.pdf603.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.