Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Title: Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва
Other Titles: Development of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft production
Authors: Чирка, В’ячеслав
Тесля, Ольга
Паска, Марія
Chyrka, Viacheslav
Teslia, Olha
Paska, Mariia
Keywords: пряно-ароматична сировина
м’ясні продукти
spicy and aromatic raw materials
meat products
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf598.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.