Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧирка, В’ячеслав-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorChyrka, Viacheslav-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-11-14T11:10:24Z-
dc.date.available2023-11-14T11:10:24Z-
dc.date.issued2023-10-12-
dc.identifier.citationЧирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectspicy and aromatic raw materialsuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.titleРозробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf598.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.