Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чирка, В’ячеслав | - |
dc.contributor.author | Тесля, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Chyrka, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Teslia, Olha | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T11:10:24Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T11:10:24Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Чирка В. Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва / В’ячеслав Чирка, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 234–235. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34860 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | пряно-ароматична сировина | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | spicy and aromatic raw materials | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of recipes for meat dishes using herbal and aromatic plants of craft production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Chyrka, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf | 598.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.