Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Title: | Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій |
Other Titles: | Production of craft meat loaves using flavor compositions |
Authors: | Яшинський, Павло Холод, Артем Пасічний, Василь Yashynskyi, Pavlo Kholod, Artem Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | смакові соуси м’ясні хліби стабілізація білковожирова емульсія flavored sauces meat loaves stabilization protein-food emulsion |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Яшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pavlo Yashynskyi,.pdf | 612.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.