Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яшинський, Павло | - |
dc.contributor.author | Холод, Артем | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Yashynskyi, Pavlo | - |
dc.contributor.author | Kholod, Artem | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T10:58:49Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T10:58:49Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Яшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | смакові соуси | uk_UA |
dc.subject | м’ясні хліби | uk_UA |
dc.subject | стабілізація | uk_UA |
dc.subject | білковожирова емульсія | uk_UA |
dc.subject | flavored sauces | uk_UA |
dc.subject | meat loaves | uk_UA |
dc.subject | stabilization | uk_UA |
dc.subject | protein-food emulsion | uk_UA |
dc.title | Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій | uk_UA |
dc.title.alternative | Production of craft meat loaves using flavor compositions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pavlo Yashynskyi,.pdf | 612.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.