Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Title: Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку
Other Titles: Quality management of agro-food products as a factor in increasing its competitiveness on the foreign market
Authors: Мельничук, Оксана
Телічко, Наталія
Левіна-Костюк, Марія
Ажаман, Ірина
Melnychuk, Oksana
Telichko, Nataliia
Levina-Kostiuk, Mariia
Azhaman, Iryna
Keywords: агропродовольча продукція
конкурентоспроможність
зовнішній ринок
agro-food products
competitiveness
foreign market
Issue Date: 28-Apr-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34478
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melnychuk.pdf427.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.