Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023-04-28

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

агропродовольча продукція, конкурентоспроможність, зовнішній ринок, agro-food products, competitiveness, foreign market

Бібліографічний опис

Управління якістю агропродовольчої продукції як чинник підвищення її конкурентоспроможності на зовнішньому ринку / Оксана Мельничук, Наталія Телічко, Марія Левіна-Костюк, Ірина Ажаман // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. V Міжнар. наук.- практ. конф. (27-28 квітня 2023 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 44–46.