Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34395
Title: Силабус навчальної дисципліни «Історія України» для бакалаврів І року навчання, спеціальність : 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Полянський, Олег,
Труба, Руслана
Polianskyi, Oleh
Truba, Ruslana
Кафедра гуманітарних дисциплін
Keywords: історія України
силабус
бакалавр
спеціальність 017 „Фізична культура і спорт”
кафедра гуманітарних дисциплін
Issue Date: 19-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Полянський О. А. Силабус навчальної дисципліни «Історія України» для бакалаврів І року навчання, спеціальність : 017 «Фізична культура і спорт» / Полянський О. А., Труба Р. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 10 с.
Abstract: Мета та завдання : 1. Подати наукову періодизацію історії України, характерні риси основних періодів української історії, їх особливості, визначальні події та явища в кожному з них; 2. Узагальнити досвід національного державотворення, традиції української державності, значення боротьби українського народу за її відродження та збереження; 3. Розкрити історію суспільно-політичних та соціально-економічних процесів в Україні, основні етапи українського національно-визвольного руху, його конкретний зміст та організаційні форми, визначити місце і роль в українській історії видатних історичних осіб; 4. Показати найважливіші події та явища української історії в контексті світової історії, роль України в системі міжнародних відносин. 5. Спростувати ключові російські міфи про Україну та українську історію.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34395
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sylabus Istoriia Ukrainy 017 _Fizychna kultura i sport FKiS_2023_2024nr.pdf833.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.