Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я
Ескіз недоступний
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Сумський держ. ун-т
Анотація
Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань
раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та
захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів
медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо
принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues
rational nutrition, features of modern food products, problems and
diseases associated with improper nutrition. Intended for students
medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about
principles of modern nutrition.
Опис
Ключові слова
раціональне харчування, громадське здоров'я, rational nutrition, public health
Бібліографічний опис
Касянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.