Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я

Ескіз недоступний

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Сумський держ. ун-т

Анотація

Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues rational nutrition, features of modern food products, problems and diseases associated with improper nutrition. Intended for students medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about principles of modern nutrition.

Опис

Ключові слова

раціональне харчування, громадське здоров'я, rational nutrition, public health

Бібліографічний опис

Касянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.