Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310
Title: Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я
Other Titles: Rational and safe nutrition as the basis of public health
Authors: Касянчук, В. В.
Курганська, В. О.
Олешко, О. М.
Kasyanchuk, V. V.
Kurganska, V. O.
Oleshko, O. M.
Keywords: раціональне харчування
громадське здоров'я
rational nutrition
public health
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський держ. ун-т
Citation: Касянчук В. В. Раціональне і безпечне харчування як основа громадського здоров’я : навч. посіб. / В. В. Касянчук, В. О. Курганська, О. М. Олешко / за ред. проф. А. Г. Дьяченка. – Суми : Сумський держ. ун-т, 2017. – 355 с.
Abstract: Навчальний посібник спрямований на формування базових знань із питань раціонального харчування, особливостей сучасних харчових продуктів, проблем та захворювань, пов’язаних із неправильним харчуванням. Призначений для студентів медичних спеціальностей, а також усіх, хто прагне розширити свої знання щодо принципів сучасного харчування. The study guide is aimed at forming basic knowledge of the issues rational nutrition, features of modern food products, problems and diseases associated with improper nutrition. Intended for students medical specialties, as well as everyone who seeks to expand their knowledge about principles of modern nutrition.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34310
ISBN: 978-966-657-712-5
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kasianchuk_ratsionalne_2017 (1).pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.