Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Title: Інновації в ресторанному бізнесі
Other Titles: Innovations in the restaurant business
Authors: Фітьо, Василина
Вівчарук, Ольга
Fito, Vasylyna
Vivcharuk, Olha
Keywords: інновації
ресторанний бізнес
здоровий спосіб життя
innovations
restaurant business
healthy lifestyle
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229.
Abstract: Метою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.