Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Title: | Інновації в ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Innovations in the restaurant business |
Authors: | Фітьо, Василина Вівчарук, Ольга Fito, Vasylyna Vivcharuk, Olha |
Keywords: | інновації ресторанний бізнес здоровий спосіб життя innovations restaurant business healthy lifestyle |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229. |
Abstract: | Метою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.