Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФітьо, Василина-
dc.contributor.authorВівчарук, Ольга-
dc.contributor.authorFito, Vasylyna-
dc.contributor.authorVivcharuk, Olha-
dc.date.accessioned2023-06-26T07:00:27Z-
dc.date.available2023-06-26T07:00:27Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationФітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152-
dc.description.abstractМетою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectздоровий спосіб життяuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecthealthy lifestyleuk_UA
dc.titleІнновації в ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeInnovations in the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.