Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фітьо, Василина | - |
dc.contributor.author | Вівчарук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Fito, Vasylyna | - |
dc.contributor.author | Vivcharuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-26T07:00:27Z | - |
dc.date.available | 2023-06-26T07:00:27Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Фітьо В. Інновації в ресторанному бізнесі / Василина Фітьо, Ольга Вівчарук // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 225–229. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34152 | - |
dc.description.abstract | Метою виступає узагальнення положень інноваційних підходів щодо розвитку підприємств гостинності, які реалізуються в Україні. The goal is to generalize the provisions of innovative approaches to the development of hospitality enterprises that are implemented in Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk_UA |
dc.subject | innovations | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | healthy lifestyle | uk_UA |
dc.title | Інновації в ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovations in the restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vasylyna Fito, Olha Vivcharuk.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.