Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Title: Удосконалення маринаду для біфштексу із конини
Other Titles: Improvement of the marinade for beef steak
Authors: Ільїна, Катерина
Большакова, Вікторія
Ilina, Kateryna
Bolshakova, Viktoriia
Keywords: конина
маринад
жорсткість
хімічний склад
horse meat
hardness
marinade
chemical composition
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ільїна К. Удосконалення маринаду для біфштексу із конини / Катерина Ільїна, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 284–286.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Ilina, Viktoriia Bolshakova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.