Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільїна, Катерина | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Ilina, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Bolshakova, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:07:11Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T08:07:11Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Ільїна К. Удосконалення маринаду для біфштексу із конини / Катерина Ільїна, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 284–286. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | конина | uk_UA |
dc.subject | маринад | uk_UA |
dc.subject | жорсткість | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | horse meat | uk_UA |
dc.subject | hardness | uk_UA |
dc.subject | marinade | uk_UA |
dc.subject | chemical composition | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маринаду для біфштексу із конини | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the marinade for beef steak | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Ilina, Viktoriia Bolshakova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.