Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльїна, Катерина-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія-
dc.contributor.authorIlina, Kateryna-
dc.contributor.authorBolshakova, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-06-23T08:07:11Z-
dc.date.available2023-06-23T08:07:11Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationІльїна К. Удосконалення маринаду для біфштексу із конини / Катерина Ільїна, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 284–286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectконинаuk_UA
dc.subjectмаринадuk_UA
dc.subjectжорсткістьuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjecthorse meatuk_UA
dc.subjecthardnessuk_UA
dc.subjectmarinadeuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleУдосконалення маринаду для біфштексу із кониниuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the marinade for beef steakuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Ilina, Viktoriia Bolshakova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.