Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132
Title: | Удосконалення маринаду для біфштексу із конини |
Other Titles: | Improvement of the marinade for beef steak |
Authors: | Ільїна, Катерина Большакова, Вікторія Ilina, Kateryna Bolshakova, Viktoriia |
Keywords: | конина маринад жорсткість хімічний склад horse meat hardness marinade chemical composition |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ільїна К. Удосконалення маринаду для біфштексу із конини / Катерина Ільїна, Вікторія Большакова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 284–286. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34132 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Ilina, Viktoriia Bolshakova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.