Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Title: | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса |
Other Titles: | Prospects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat products |
Authors: | Калюжна, Юлія Желєва, Тетяна Kaliuzhna, Yuliia Zhelieva, Tetiana |
Keywords: | заморожені напівфабрикати із січеного м’яса, харчова та біологічна цінність горіхоплідні frozen semi-finished products from minced meat nuts food and biological value |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288.. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.