Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалюжна, Юлія-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна-
dc.contributor.authorKaliuzhna, Yuliia-
dc.contributor.authorZhelieva, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-06-23T07:59:19Z-
dc.date.available2023-06-23T07:59:19Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКалюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288..uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикати із січеного м’яса,uk_UA
dc.subjectхарчова та біологічна цінністьuk_UA
dc.subjectгоріхоплідніuk_UA
dc.subjectfrozen semi-finished products from minced meatuk_UA
dc.subjectnutsuk_UA
dc.subjectfood and biological valueuk_UA
dc.titleПерспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.