Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калюжна, Юлія | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Kaliuzhna, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Zhelieva, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T07:59:19Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T07:59:19Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Калюжна Ю. Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса / Юлія Калюжна, Тетяна Желєва // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 287–288.. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34131 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати із січеного м’яса, | uk_UA |
dc.subject | харчова та біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | горіхоплідні | uk_UA |
dc.subject | frozen semi-finished products from minced meat | uk_UA |
dc.subject | nuts | uk_UA |
dc.subject | food and biological value | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання горіхоплідних у складі заморожених напівфабрикатів із січеного м’яса | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of nuts as part of frozen semi-finished meat products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Kaliuzhna, Tetiana Zhelieva.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.