Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129
Title: | Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків |
Other Titles: | The use of flavor compositions and spices in the production of meat snacks |
Authors: | Коротка, Юлія Пасічний, Василь Korotka, Yuliia Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | прянощі технологічна функціональність композиції спецій м'ясні снеки активне пакування spices spice compositions technological functionality meat snacks active packaging |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Коротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295. |
Abstract: | Мета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yuliia Korotka, Vasyl Pasichnyi.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.