Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоротка, Юлія-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorKorotka, Yuliia-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-06-23T07:31:23Z-
dc.date.available2023-06-23T07:31:23Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationКоротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129-
dc.description.abstractМета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectтехнологічна функціональністьuk_UA
dc.subjectкомпозиції спеційuk_UA
dc.subjectм'ясні снекиuk_UA
dc.subjectактивне пакуванняuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.subjectspice compositionsuk_UA
dc.subjecttechnological functionalityuk_UA
dc.subjectmeat snacksuk_UA
dc.subjectactive packaginguk_UA
dc.titleВикористання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеківuk_UA
dc.title.alternativeThe use of flavor compositions and spices in the production of meat snacksuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yuliia Korotka, Vasyl Pasichnyi.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.