Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114
Title: Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів
Other Titles: Asparagus is a seasonal delicacy for restaurants
Authors: Прісс, Олеся
Булгаков, Павло
Priss, Olesia
Bulhakov, Pavlo
Keywords: спаржа
сезонне меню
здорове харчування
asparagus
seasonal menu
healthy food
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Прісс О. Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів / Олеся Прісс, Павло Булгаков // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 319–321.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesia Priss, Pavlo Bulhakov.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.