Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся-
dc.contributor.authorБулгаков, Павло-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorBulhakov, Pavlo-
dc.date.accessioned2023-06-21T09:59:49Z-
dc.date.available2023-06-21T09:59:49Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПрісс О. Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів / Олеся Прісс, Павло Булгаков // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 319–321.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectспаржаuk_UA
dc.subjectсезонне менюuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectasparagusuk_UA
dc.subjectseasonal menuuk_UA
dc.subjecthealthy fooduk_UA
dc.titleСпаржа – сезонниий делікатес для ресторанівuk_UA
dc.title.alternativeAsparagus is a seasonal delicacy for restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesia Priss, Pavlo Bulhakov.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.