Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Title: Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв
Other Titles: Viburnum as a functional ingredient of sauces for main dishes
Authors: Прісс, Олеся
Колісниченко, Тетяна
Ангеловська, Алла
Priss, Olesia
Kolisnychenko, Tetiana
Anhelovska, Alla
Keywords: соус
калина
функціональні інгредієнти
sauce
viburnum
functional ingredients
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Прісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesia Priss, Tetiana Kolisnychenko, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.