Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Ангеловська, Алла | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Anhelovska, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T09:52:57Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T09:52:57Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Прісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | соус | uk_UA |
dc.subject | калина | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | sauce | uk_UA |
dc.subject | viburnum | uk_UA |
dc.subject | functional ingredients | uk_UA |
dc.title | Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв | uk_UA |
dc.title.alternative | Viburnum as a functional ingredient of sauces for main dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olesia Priss, Tetiana Kolisnychenko, .pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.