Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.contributor.authorAnhelovska, Alla-
dc.date.accessioned2023-06-21T09:52:57Z-
dc.date.available2023-06-21T09:52:57Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПрісс О. Калина як функціональний інгредієнт соусів до основних страв / Олеся Прісс, Тетяна Колісниченко, Алла Ангеловська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 322–324.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34113-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсоусuk_UA
dc.subjectкалинаuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectsauceuk_UA
dc.subjectviburnumuk_UA
dc.subjectfunctional ingredientsuk_UA
dc.titleКалина як функціональний інгредієнт соусів до основних стравuk_UA
dc.title.alternativeViburnum as a functional ingredient of sauces for main dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olesia Priss, Tetiana Kolisnychenko, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.