Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111
Title: | М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму |
Other Titles: | Wild boar meat as an attractive element of gastronomic tourism |
Authors: | Селезень, Катерина Тищенко, Василь Божко, Наталія Selezen, Kateryna Tyshchenko, Vasyl Bozhko, Nataliia |
Keywords: | гастрономічний туризм м'ясо дикого кабана gastronomic tourism wild boar meat |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Селезень К. М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму / Катерина Селезень, Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 328–330. |
Abstract: | Метою наших досліджень було вивчення структурно-механічних властивостей м’яса дикого кабана як сировини для виробництва інноваційної крафтової і кулінарної продукції. The purpose of our research was to study the structural and mechanical properties of wild boar meat as a raw material for the production of innovative craft and culinary products. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Selezen.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.