Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селезень, Катерина | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія | - |
dc.contributor.author | Selezen, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Tyshchenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-21T09:38:27Z | - |
dc.date.available | 2023-06-21T09:38:27Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Селезень К. М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму / Катерина Селезень, Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 328–330. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111 | - |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень було вивчення структурно-механічних властивостей м’яса дикого кабана як сировини для виробництва інноваційної крафтової і кулінарної продукції. The purpose of our research was to study the structural and mechanical properties of wild boar meat as a raw material for the production of innovative craft and culinary products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | м'ясо дикого кабана | uk_UA |
dc.subject | gastronomic tourism | uk_UA |
dc.subject | wild boar meat | uk_UA |
dc.title | М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.title.alternative | Wild boar meat as an attractive element of gastronomic tourism | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kateryna Selezen.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.