Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелезень, Катерина-
dc.contributor.authorТищенко, Василь-
dc.contributor.authorБожко, Наталія-
dc.contributor.authorSelezen, Kateryna-
dc.contributor.authorTyshchenko, Vasyl-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-06-21T09:38:27Z-
dc.date.available2023-06-21T09:38:27Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationСелезень К. М'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризму / Катерина Селезень, Василь Тищенко, Наталія Божко // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 328–330.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34111-
dc.description.abstractМетою наших досліджень було вивчення структурно-механічних властивостей м’яса дикого кабана як сировини для виробництва інноваційної крафтової і кулінарної продукції. The purpose of our research was to study the structural and mechanical properties of wild boar meat as a raw material for the production of innovative craft and culinary products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectм'ясо дикого кабанаuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectwild boar meatuk_UA
dc.titleМ'ясо дикого кабана як привабливий елемент гастрономічного туризмуuk_UA
dc.title.alternativeWild boar meat as an attractive element of gastronomic tourismuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kateryna Selezen.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.