Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Title: | Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах |
Other Titles: | Competitive advantages of restaurants in modern market conditions |
Authors: | Півторак, Юрій Постова, Валентина Pivtorak, Yurii Postova, Valentyna |
Keywords: | конкурентоспроможність споживчі переваги психологічні чинники інформаційні чинники збутові чинники економічні чинники competitiveness consumer preferences psychological factors economic factors sales factors informational factors |
Issue Date: | 18-May-2023 |
Citation: | Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.