Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПівторак, Юрій-
dc.contributor.authorПостова, Валентина-
dc.contributor.authorPivtorak, Yurii-
dc.contributor.authorPostova, Valentyna-
dc.date.accessioned2023-06-20T11:09:04Z-
dc.date.available2023-06-20T11:09:04Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationПівторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectспоживчі перевагиuk_UA
dc.subjectпсихологічні чинникиuk_UA
dc.subjectінформаційні чинникиuk_UA
dc.subjectзбутові чинникиuk_UA
dc.subjectекономічні чинникиuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectconsumer preferencesuk_UA
dc.subjectpsychological factorsuk_UA
dc.subjecteconomic factorsuk_UA
dc.subjectsales factorsuk_UA
dc.subjectinformational factorsuk_UA
dc.titleКонкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовахuk_UA
dc.title.alternativeCompetitive advantages of restaurants in modern market conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.