Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півторак, Юрій | - |
dc.contributor.author | Постова, Валентина | - |
dc.contributor.author | Pivtorak, Yurii | - |
dc.contributor.author | Postova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-20T11:09:04Z | - |
dc.date.available | 2023-06-20T11:09:04Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | споживчі переваги | uk_UA |
dc.subject | психологічні чинники | uk_UA |
dc.subject | інформаційні чинники | uk_UA |
dc.subject | збутові чинники | uk_UA |
dc.subject | економічні чинники | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | consumer preferences | uk_UA |
dc.subject | psychological factors | uk_UA |
dc.subject | economic factors | uk_UA |
dc.subject | sales factors | uk_UA |
dc.subject | informational factors | uk_UA |
dc.title | Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах | uk_UA |
dc.title.alternative | Competitive advantages of restaurants in modern market conditions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yurii Pivtorak, Valentyna Postova.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.