Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Title: Інновації польової кухні в пішохідному туризмі
Other Titles: Field kitchen innovations in hiking tourism
Authors: Ільків, Лариса
Лабарткава, Костянтин
Ilkiv, Larysa
Labartkava, Kostiantyn
Keywords: пішохідний туризм
харчування
сублімація
польова кухня
hiking
food
sublimation
field kitchen
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ільків Л. Інновації польової кухні в пішохідному туризмі / Лариса Ільків, Костянтин Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 535–537.
Abstract: Мета роботи: обґрунтувати теоретичні та практичні аспекти похідної кухні в пішохідному туризмі. The purpose of the work: to substantiate the theoretical and practical aspects of traditional cuisine in hiking tourism.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лариса Ільків_Костянтин Лабарткава.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.