Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльків, Лариса-
dc.contributor.authorЛабарткава, Костянтин-
dc.contributor.authorIlkiv, Larysa-
dc.contributor.authorLabartkava, Kostiantyn-
dc.date.accessioned2023-06-19T10:43:17Z-
dc.date.available2023-06-19T10:43:17Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationІльків Л. Інновації польової кухні в пішохідному туризмі / Лариса Ільків, Костянтин Лабарткава // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 535–537.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34042-
dc.description.abstractМета роботи: обґрунтувати теоретичні та практичні аспекти похідної кухні в пішохідному туризмі. The purpose of the work: to substantiate the theoretical and practical aspects of traditional cuisine in hiking tourism.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпішохідний туризмuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectсублімаціяuk_UA
dc.subjectпольова кухняuk_UA
dc.subjecthikinguk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectsublimationuk_UA
dc.subjectfield kitchenuk_UA
dc.titleІнновації польової кухні в пішохідному туризміuk_UA
dc.title.alternativeField kitchen innovations in hiking tourismuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лариса Ільків_Костянтин Лабарткава.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.