Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33927
Title: Інноваційні технології у готельному господарстві
Other Titles: Innovative technologies in the hotel industry
Authors: Влащенко, Наталія
Vlashchenko, Nataliia
Keywords: інноваційні технології
готельне господарство
навчальний посібник
innovative technologies
hotel management
training manual
Issue Date: 2023
Publisher: ХНУМГ імені О. М. Бекетова
Citation: Влащенко Н. М. Інноваційні технології у готельному господарстві : навч. посіб. / Н. М. Влащенко. – Харків : Харків : ХНУМГ імені О. М. Бекетова, 2023. – 150 с.
Abstract: Досліджено інноваційні методи управління персоналом, матеріальними ресурсами, інформацією, впровадження інфраструктурних, технологічних та інших інновацій у діяльність готельних підприємств. Наведено закордонний досвід впровадження інновацій на рівні готельних підприємств. Навчальний посібник розрахований на здобувачів і викладачів спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, фахівців із готельного господарства, науковців і практиків, які працюють у галузі управління інноваціями, а також для всіх, хто цікавиться цією проблематикою. Innovative methods of personnel and material management were studied resources, information, implementation of infrastructural, technological and other innovations in the operation of hotel enterprises. The foreign one is indicated experience in implementing innovations at the level of hotel enterprises. The study guide is intended for applicants and teachers specialty 241 – Hotel and restaurant business, hotel specialists economy, scientists and practitioners working in the field of management innovations, as well as for everyone who is interested in this issue.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33927
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022 печ. 2 1НП ІнтехГГ Влащенко (2).pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.