Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2023-01-03T10:51:47Z-
dc.date.available2023-01-03T10:51:47Z-
dc.date.issued2022-09-30-
dc.identifier.citationНикига О. Галицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській області / Оксана Никига // Альтернативний туризм : матеріали наук.-практ. семінару (30 верес. 2022 р., м. Львів). - Львів, 2022. - С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33421-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectгалицька кухняuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectЛьвівська областьuk_UA
dc.subjectGalician cuisineuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectLviv regionuk_UA
dc.titleГалицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській областіuk_UA
dc.title.alternativeGalician cuisine as a prerequisite for the development of gastronomic tourism in the Lviv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оксана Никига.pdf842.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.