Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297
Title: Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах
Other Titles: Scientific approaches to the use of non-traditional raw materials in flour products
Authors: Корнійчук, Дмитро
Маслійчук, Ольга
Максимець, Олександра
Korniichuk, Dmytro
Masliichuk, Olha
Maksymets, Oleksandra
Keywords: борошняні вироби
нетрадиційна сировина
flour products
non-traditional raw materials
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Корнійчук Д. Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах / Дмитро Корнійчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 166-168.
Abstract: Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
корнійчук.pdf102.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.