Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнійчук, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Максимець, Олександра | - |
dc.contributor.author | Korniichuk, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.contributor.author | Maksymets, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T10:06:36Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T10:06:36Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Корнійчук Д. Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах / Дмитро Корнійчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 166-168. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33297 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | flour products | uk_UA |
dc.subject | non-traditional raw materials | uk_UA |
dc.title | Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах | uk_UA |
dc.title.alternative | Scientific approaches to the use of non-traditional raw materials in flour products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
корнійчук.pdf | 102.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.