Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Title: Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Other Titles: Improving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materials
Authors: Гольник, Анастасія
Польовик, Володимир
Кузьмін, Олег
Стукальська, Наталія
Holnyk, Anastasiia
Polovyk, Volodymyr
Kuzmin, Oleh
Stukalska, Nataliia
Keywords: кавовий напій
рослинне молоко
ягідний порошок
coffee drink
vegetable milk
berry powder
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152.
Abstract: Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
гольник.pdf102.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.