Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГольник, Анастасія-
dc.contributor.authorПольовик, Володимир-
dc.contributor.authorКузьмін, Олег-
dc.contributor.authorСтукальська, Наталія-
dc.contributor.authorHolnyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorPolovyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorKuzmin, Oleh-
dc.contributor.authorStukalska, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-27T09:18:20Z-
dc.date.available2022-12-27T09:18:20Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationУдосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290-
dc.description.abstractМетою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectкавовий напійuk_UA
dc.subjectрослинне молокоuk_UA
dc.subjectягідний порошокuk_UA
dc.subjectcoffee drinkuk_UA
dc.subjectvegetable milkuk_UA
dc.subjectberry powderuk_UA
dc.titleУдосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materialsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
гольник.pdf102.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.