Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гольник, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Польовик, Володимир | - |
dc.contributor.author | Кузьмін, Олег | - |
dc.contributor.author | Стукальська, Наталія | - |
dc.contributor.author | Holnyk, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Polovyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Kuzmin, Oleh | - |
dc.contributor.author | Stukalska, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T09:18:20Z | - |
dc.date.available | 2022-12-27T09:18:20Z | - |
dc.date.issued | 2022-10-06 | - |
dc.identifier.citation | Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Анастасія Гольник, Володимир Польовик, Олег Кузьмін, Наталія Стукальська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 150-152. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33290 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | кавовий напій | uk_UA |
dc.subject | рослинне молоко | uk_UA |
dc.subject | ягідний порошок | uk_UA |
dc.subject | coffee drink | uk_UA |
dc.subject | vegetable milk | uk_UA |
dc.subject | berry powder | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology of coffee drinks with the addition of non-traditional plant raw materials | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
гольник.pdf | 102.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.