Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Title: Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові
Other Titles: Features of the gastronomic segment of Italian cuisine in the city of Lviv
Authors: Кушнірук, Галина
Магировський, Антон
Kushniruk, Halyna
Mahyrovskyi, Anton
Keywords: гастрономічний сегмент
заклади ресторанного господарства
італійська кухня
Львів
gastronomic segment
restaurant establishments farms
Italian cuisine
Lviv
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 60-62.
Abstract: Метою дослідження є вивчення особливостей гастрономічного сегменту італійської кухні, аналіз тенденцій розвитку у місті Львові. The purpose of the study is to study the peculiarities of gastronomy segment of Italian cuisine, analysis of development trends in the city of Lviv.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кушнірук.pdf327.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.