Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнірук, Галина-
dc.contributor.authorМагировський, Антон-
dc.contributor.authorKushniruk, Halyna-
dc.contributor.authorMahyrovskyi, Anton-
dc.date.accessioned2022-12-26T10:13:11Z-
dc.date.available2022-12-26T10:13:11Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКушнірук Г. Особливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львові / Галина Кушнірук, Антон Магировський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 60-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33259-
dc.description.abstractМетою дослідження є вивчення особливостей гастрономічного сегменту італійської кухні, аналіз тенденцій розвитку у місті Львові. The purpose of the study is to study the peculiarities of gastronomy segment of Italian cuisine, analysis of development trends in the city of Lviv.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгастрономічний сегментuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectіталійська кухняuk_UA
dc.subjectЛьвівuk_UA
dc.subjectgastronomic segmentuk_UA
dc.subjectrestaurant establishments farmsuk_UA
dc.subjectItalian cuisineuk_UA
dc.subjectLvivuk_UA
dc.titleОсобливості гастрономічного сегменту італійської кухні в місті Львовіuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the gastronomic segment of Italian cuisine in the city of Lvivuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кушнірук.pdf327.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.