Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33005
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГарасимчук, Назарій-
dc.contributor.authorГрафська, Орислава-
dc.contributor.authorHarasymchuk, Nazariy-
dc.contributor.authorHrafska, Oryslava-
dc.date.accessioned2022-10-13T11:09:42Z-
dc.date.available2022-10-13T11:09:42Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationГарасимчук Н. Управління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий період / Назарій Гарасимчук, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 242-244.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33005-
dc.description.abstractУправління підприємствами галузі індустрії гостинності є складним, а в кризовий період, воно потребує постійного капіталовкладення, та додаткового фінансування, що можливо є лише при залученні альтернативних джерел фінансування та професійного ТОП–менеджера, з обов’язковими практичними навичками роботи в кризових ситуаціях. The management of enterprises in the hospitality industry is difficult, and in times of crisis, it requires constant investment and additional funding, which is possible only with the involvement of alternative sources of funding and a professional top manager, with mandatory practical skills of work in crisis situations.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectкризовий періодuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.subjectcrisis perioduk_UA
dc.titleУправління підприємством сфери індустрії гостинності в кризовий періодuk_UA
dc.title.alternativeHospitality industry management in a crisis perioduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S2_74_242-244.pdf594.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.