Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32968
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевицький, Іван-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorLevytskyi, Ivan-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-12T10:07:21Z-
dc.date.available2022-10-12T10:07:21Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛевицький І. Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 130-132.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32968-
dc.description.abstractГостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectдипломатичні прийомиuk_UA
dc.subjectприйом-банкетuk_UA
dc.subjectукраїнські стравиuk_UA
dc.subjectзастілляuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectdiplomatic receptionsuk_UA
dc.subjectreception-banquetuk_UA
dc.subjectUkrainian mealsuk_UA
dc.subjectfeastuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.titleОсобливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівніuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of organizing receptions-banquets at the diplomatic leveluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_37_130-132.pdf591.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.