Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32968
Title: Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні
Other Titles: Peculiarities of organizing receptions-banquets at the diplomatic level
Authors: Левицький, Іван
Колісниченко, Тетяна
Levytskyi, Ivan
Kolisnychenko, Tetiana
Keywords: дипломатичні прийоми
прийом-банкет
українські страви
застілля
гостинність
diplomatic receptions
reception-banquet
Ukrainian meals
feast
hospitality
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Левицький І. Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 130-132.
Series/Report no.: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;
Abstract: Гостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/32968
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_37_130-132.pdf591.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.