Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32968
Title: | Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні |
Other Titles: | Peculiarities of organizing receptions-banquets at the diplomatic level |
Authors: | Левицький, Іван Колісниченко, Тетяна Levytskyi, Ivan Kolisnychenko, Tetiana |
Keywords: | дипломатичні прийоми прийом-банкет українські страви застілля гостинність diplomatic receptions reception-banquet Ukrainian meals feast hospitality |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левицький І. Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 130-132. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Гостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32968 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_37_130-132.pdf | 591.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.