Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевицький, Іван-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorLevytskyi, Ivan-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-10-12T09:57:41Z-
dc.date.available2022-10-12T09:57:41Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationЛевицький І. Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 127-129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/32967-
dc.description.abstractОсновними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика;-
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectпослугаuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectвиїзне та стаціонарне обслуговуванняuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectmobile and stationary serviceuk_UA
dc.titleСтруктура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльностіuk_UA
dc.title.alternativeThe structure of the catering enterprise and its legal regulation of activityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_36_127-129.pdf593.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.