Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32967
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левицький, Іван | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Levytskyi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Kolisnychenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-12T09:57:41Z | - |
dc.date.available | 2022-10-12T09:57:41Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Левицький І. Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 127-129. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/handle/34606048/32967 | - |
dc.description.abstract | Основними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; | - |
dc.subject | кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | виїзне та стаціонарне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | catering | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | service | uk_UA |
dc.subject | products | uk_UA |
dc.subject | mobile and stationary service | uk_UA |
dc.title | Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності | uk_UA |
dc.title.alternative | The structure of the catering enterprise and its legal regulation of activity | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_36_127-129.pdf | 593.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.