Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32967
Title: | Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності |
Other Titles: | The structure of the catering enterprise and its legal regulation of activity |
Authors: | Левицький, Іван Колісниченко, Тетяна Levytskyi, Ivan Kolisnychenko, Tetiana |
Keywords: | кейтеринг послуга продукція обслуговування виїзне та стаціонарне обслуговування catering service service products mobile and stationary service |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Левицький І. Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 127-129. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Основними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32967 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_36_127-129.pdf | 593.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.