Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677
Title: Товарознавство харчових продуктів тваринного походження
Other Titles: Commodity science of food products of animal origin
Authors: Ярошевич, Т. С.
Yaroshevych, T. S.
Keywords: тваринні жири
молочні продукти
м’ясні продукти
рибні продукти
animal fats
dairy products
meat products
fish products
Issue Date: 15-Nov-2015
Citation: Ярошевич Т. С. Товарознавство харчових продуктів тваринного походження : навч. посіб. / Ярошевич Т. С. - Луцьк, 2015. - 277 с.
Series/Report no.: навчальні посібники;
Abstract: Розділи навчального посібника містять інформацію про різні групи жирових, м’ясних, молочних, яєчних та рибних товарів. Особлива увага приділяється їхній харчовій цінності, основам технології, впливу окремих операцій на формування якості готового продукту. У розділах навчального посібника висвітлені питання щодо класифікаційних ознак вказаних груп товарів, чинників, які впливають на формування їх асортименту. Відповідно до діючої нормативно-технічній документації охарактеризовано якісні показники, дефекти, режими зберігання харчових продуктів тваринного походження. The sections of the training manual contain information about different groups of fat, meat, dairy, egg and fish products. Special attention is paid to their nutritional value, the basics of technology, the influence of individual operations on the formation of the quality of the finished product. In the sections of the training manual, questions regarding the classification features of the indicated groups of goods, factors that influence the formation of their assortment are covered.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32677
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tovaroznavstvo_2015.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.