Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32540
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосінова, Ярина-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorKosinova, Yaryna-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysya-
dc.date.accessioned2022-06-27T10:18:48Z-
dc.date.available2022-06-27T10:18:48Z-
dc.date.issued2022-05-19-
dc.identifier.citationКосінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 110–111.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32540-
dc.description.abstractВпровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectмлинціuk_UA
dc.subjectкуркумаuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectpancakesuk_UA
dc.subjectturmericuk_UA
dc.subjectdietary fiberuk_UA
dc.titleВплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинцівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf588.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.