Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32540
Title: Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців
Other Titles: Influence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakes
Authors: Косінова, Ярина
Іжевська, Орися
Kosinova, Yaryna
Izhevska, Orysya
Keywords: млинці
куркума
харчові волокна
pancakes
turmeric
dietary fiber
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 110–111.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32540
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_30_110-111.pdf588.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.