Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 40 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-05-19Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризмуПаска, Марія; Баль-Прилипко, Лариса
2021-06-14Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Личук, Микола; Paska, Mariia; Lychuk, Mykola
2022-01-25Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama MorskaХолявка, Володимир; Паска, Марія; Гаратик, Лешек; Kholiavka, Volodymyr; Paska, Mariia; Haratyk, Leshek
2022-10-06Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2021-10-18Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробівПаска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, Mariia; Kutsmyda, Anastasiia
2021-10-18«Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесіПаска, Марія; Карпова, Марта; Карпов, Андрій; Paska, Mariia; Karpova, Marta; Karpov, Andrii
2021Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоніРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariya
2022-10-06Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2022-10-06Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесуЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia