Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 42 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-19
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Лариса
2021-06-14
Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Личук, Микола
;
Paska, Mariia
;
Lychuk, Mykola
2022-01-25
Професійна практика студентів у контексті міжнародної співпраці з Panorama Morska
Холявка, Володимир
;
Паска, Марія
;
Гаратик, Лешек
;
Kholiavka, Volodymyr
;
Paska, Mariia
;
Haratyk, Leshek
2022-10-06
Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів
Боратинський, Олег
;
Паска, Марія
;
Boratynskyi, Oleh
;
Paska, Mariia
2021-10-18
Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Паска, Марія
;
Куцмида, Анастасія
;
Paska, Mariia
;
Kutsmyda, Anastasiia
2021-10-18
«Coffea canephora» як новий тренд у кавовому бізнесі
Паска, Марія
;
Карпова, Марта
;
Карпов, Андрій
;
Paska, Mariia
;
Karpova, Marta
;
Karpov, Andrii
2021
Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariya
2022-10-06
Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу
Чирка, В’ячеслав
;
Паска, Марія
;
Chyrka, Viacheslav
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
Discover
Author
39
Paska, Mariia
6
Radzimovska, Olha
6
Радзімовська, Ольга
5
Boratynskyi, Oleh
5
Боратинський, Олег
3
Hiletskyi, Ivan
3
Karpova, Marta
3
Naida, Ostap
3
Гілецький, Іван
3
Карпова, Марта
.
next >
Subject
4
впровадження
4
гастрономічний туризм
4
ресторанний бізнес
3
gastronomic tourism
3
hospitality industry
3
local producer
3
restaurant business
3
локальний виробник
3
популяризація
3
ресторанне господарства
.
next >
Date issued
18
2023
17
2022
4
2021
2
2024
1
2020
Has File(s)
42
true