Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"День студентської науки"
"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"
"Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті"
"Молода спортивна наука України"
"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"
"Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України"
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"
Українському футболу - 115 років
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 184 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу
Гузар, У.
;
Вільчинська, О.
;
Huzar, U.
;
Vilchynska, O.
2021-02-18
Проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Гузар, У.
;
Музика, Ю.
;
Huzar, U.
;
Muzyka, Yu.
2021-02-18
Бізнес-інкубатор як сучасна платформа для підготовки фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу
Гузар, У.
;
Huzar, U.
2021-02-18
Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19
Баль-Прилипко, Л.
;
Швець, О.
;
Паска, М.
;
Bal-Prylypko, L.
;
Shvets, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Фінансове забезпечення інвестиційних проєктів для підприємств готельного господарства
Євдощенко, О.
;
Графська, О.
;
Yevdoshchenko, O.
;
Hrafska, O.
2021-02-18
Перспективні методи рафінації рослинних олій
Жук, О.
;
Паска, М.
;
Zhuk, O.
;
Paska, M.
2021-02-18
Маркетингова підтримка готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Графська, О.
;
Гнатюк, М.
;
Hrafska, O.
;
Hnatiuk, M.
2021-02-18
Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем
Голод, А.
;
Базюк, М.
;
Holod, A.
;
Baziuk, M.
2021-02-18
Стратегічні імперативи розвитку туристично-рекреаційної сфери
Графська, О.
;
Hrafska, O.
2021-02-18
Сучасне теплове устаткування як рушій розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу
Іжевська, О.
;
Білодід, А.
;
Сабат, С.
;
Izhevska, O.
;
Bilodid, A.
;
Sabat, S.
Discover
Author
8
Paska, M.
8
Паска, М.
5
Hrafska, O.
5
Izhevska, O.
5
Графська, О.
5
Іжевська, О.
4
Huzar, U.
4
Гузар, У.
4
Лешко, Христина
4
Паска, Марія
.
next >
Subject
3
конкурентоспроможність
3
корпоративна соціальна відповідал...
3
курсант
3
Львівська область
3
ресторанний бізнес
3
розвиток
3
туризм
3
управління
3
фізична підготовленість
3
фізична реабілітація
.
< previous
next >