Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Title: Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products
Authors: Ditrikh, I. V.
Timoshin, D. V.
Дітріх, І. В.
Тимошин, Д. В.
Keywords: quinoa groats
clover flakes
polycomponent fish products
крупа кіноа
пластівці конюшини
полікомпонентні рибні продукти
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Ditrikh I. V. Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / Ditrikh I. V., Timoshin D. V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 105-106.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дітріх_Тимошин_СТ.pdf538.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.