Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Title: | Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products |
Authors: | Ditrikh, I. V. Timoshin, D. V. Дітріх, І. В. Тимошин, Д. В. |
Keywords: | quinoa groats clover flakes polycomponent fish products крупа кіноа пластівці конюшини полікомпонентні рибні продукти |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ditrikh I. V. Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / Ditrikh I. V., Timoshin D. V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 105-106. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дітріх_Тимошин_СТ.pdf | 538.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.