Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Title: | Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Бандура, Ірина Кулик, Аліна Bandura, Iryna Kulyk, Alina |
Keywords: | гриби функціональний продукт тефтелі |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Бандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бандура_Кулик_СТ.pdf | 559.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.