Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бандура, Ірина | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.contributor.author | Kulyk, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T17:24:19Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T17:24:19Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Бандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | гриби | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.subject | тефтелі | uk_UA |
dc.title | Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бандура_Кулик_СТ.pdf | 559.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.